Home » Onze Diensten

Onze Diensten

Dé Specialist op het gebied van Linux & Opensource oplossingen

Onze Diensten

Linux Engineering

Ons team van Linux en Redhat specialisten kan u volledig ontzorgen op het gebied van Opensource en Cloud vraagstukken. Onze specialisten kunnen uw infrastructuur omgeving van architectuur tot beheer ontwerpen en inrichten.

Hierbij worden veelal de laatste Opensource technologieën gebruikt zodat u zich kan verzekeren van een schaalbare, veilige en betaalbare infrastructuuromgeving.

IT Manager on demand

Heeft u een organisatie die te klein is om een IT manager fulltime in dienst te hebben, en vindt u het belangrijk dat dit iemand is die echt de nadruk op de IT en de vernieuwing legt en niet op enkel het managen, dan kunt u gebruik maken van onze Abonnementsvorm "IT manager on demand" voor een vast bedrag per maand bent u er verzekerd van dat u IT omgeving goed gemanaged wordt, dit houdt in dat wij in onze dienst bepalen wat voor u als organisatie belangrijk is en op welke KPI's u wilt sturen.

Ons team van IT managers zorgt er dan voor dat u volledig ontzorgt wordt op dit gebied en dit alles voor een vast bedrag per maand. We starten al met een Light abonnement vanaf 999,00 euro per maand.

CTo on demand

Een bedrijf heeft voor de strategie en visie op het gebied van Technologie en IT vaak een CTO (Chief Technology Officer) in dienst. Wij bieden deze dienst aan in de vorm van een Abonnement vorm "CTO on Demand" indien je deze dienst afneemt dan ben je niet afhankelijk van 1 persoon, maar heb je 1 persoon die voor de strategie terug valt op een team van IT architecten, adviseurs en strategen op het gebied van IT. Daarnaast beoordelen wij u omgeving onafhankelijk van leveranciers en technieken.

We zoeken naar de best pasbare strategie en implementatie die past bij de organisatie en het momentum. Kortom vanaf 1999,00 per maand verzekert u zich ervan dat de IT strategie er 1 is die bij uw organisatie past.

Architect on demand

Een architect heb je doorgaans niet Fulltime nodig, hij is wat drukker bij de start van een project en heeft gedurende de implementatie een meer Q en A rol. Daarom bieden wij de dienst: Architect on Demand. Dit betekend dat u zich verzekerd van een architect die middels Togaf en de nieuwste architectuur principes u on premise en Cloud omgeving goed schaalt en ontwerpt. Voor een vast bedrag per maand kunt u 5 dagen per week terugvallen op kennis en kunde die wij met een team architecten hebben.

Mocht het nodig zijn om architectuur kennis aan boord te halen van de leveranciers nemen wij dit voor u uit handen en zorgen we dat we samen met de architecten van de leveranciers tot mooie architecturen komen die schaalbaar en beheersbaar zijn.

Redhat Consultancy

Vanuit ons consultancy team leveren wij Redhat Consultants om uw infrastructuur te ontwerpen en bouwen naar de nieuwste technologieën.

De expertise van onze Opensource consultants is breed en maakt hen in staat een complete Cloudomgeving te ontwerpen en te bouwen, volledig future proof! Automation deployment en CI/CD straten bouwen is ons hier bekend.

Naast de architecten en consultants beschikken wij ook over Technische projectmanagers en Scrum masters die de projectplanning voor u kunnen vormgeven.

Training

Qstars IT heeft als kennishuis op het gebied van linux, Redhat en opensource, maandelijks trainingen en technische meetups.

Wilt u uw personeel trainen op het gebied van Linux, Redhat, Openstack, Openshift en of andere opensourceproducten, neem direct contact op en wij maken een offerte op maat voor u.

Bij de Qstars Academy vind u meer informatie over de open trainingen.

Onze Oplossingen

Automation/ Orchestration
Openstack en Openshift Implementaties
Bouwen Van CI/CD Straten
Linux Engineering

Wij werken voor

Contact